Spring naar hoofd-inhoud

Juridische informatie

Anja Stutzke | ASmax®
Gezondheid en regeneratie voor uw huisdier

Natorpstr. 36 a
44795 Bochum, DE

Service-/postadres:
Gewerbegrund 8
24955 Harrislee, DE

Telefoon: +49 177 268 35 17
E-Mail: info[at]as-max.com

Vertegenwoordigd door:
Anja Stutzke
Mobil: +49 (0) 177 268 35 17.

BTW: DE286386555

Verantwoordelijk voor de inhoud (gem. § 55 Abs. 2 RStV):
Anja Stutzke
Natorpstr. 36 a
44795 Bochum, DE

Beeldrechten:
Privat - PlasmaVet - Clipdealer

© Copyright 2018 - Copyrightvermelding

Alle inhoud van deze website, in het bijzonder teksten, foto's en afbeeldingen, zijn auteursrechtelijk beschermd. Het copyright is, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, ASmax®. Vraag ons of u de inhoud van deze website wilt gebruiken.
Inhoud die is gepubliceerd onder de licentie "Creative Commons", is als zodanig gemarkeerd. Ze kunnen worden gebruikt volgens de gespecificeerde licentievoorwaarden.
Iedereen die inbreuk maakt op het auteursrecht (bijvoorbeeld afbeeldingen of teksten die illegaal zijn gekopieerd), maakt acc. §§ 106 ff UrhG strafbaar zijn, zullen ook in rekening worden gebracht en worden gewaarschuwd en moeten schadevergoeding betalen (§ 97UrhG).

 

Disclaimer - wettelijke mededelingen

§ 1 Waarschuwingen met betrekking tot de inhoud
De gratis en toegankelijke inhoud van deze website is met de grootste zorg gecreëerd. De aanbieder van deze website geeft geen garantie voor de juistheid en actualiteit van de ter beschikking gestelde gratis en vrij toegankelijke journalistische raadgevers en nieuws. Bijdragen die bij naam zijn geïdentificeerd, vormen de mening van de respectieve auteur en niet altijd de mening van de aanbieder. Door de gratis en vrij toegankelijke inhoud te noemen komt er geen contractuele relatie tussen de gebruiker en de aanbieder tot stand, voor zover is er geen recht op een wettelijke verbintenis van de aanbieder.

§ 2 Externe links
Deze website bevat links naar websites van derden ("externe links"). Deze websites zijn onderworpen aan de aansprakelijkheid van de respectieve exploitant. Wanneer de externe links voor het eerst worden gekoppeld, moet de aanbieder de inhoud van derden voor eventuele wettelijke schendingen controleren. Op dat moment waren er geen wettelijke schendingen. De aanbieder heeft geen invloed op de inhoud, op het huidige, en op het toekomstige ontwerp van de gekoppelde pagina's. Door het inzetten van externe links betekent niet dat de aanbieder zich de achterliggende verwijzing of de achterliggende inhoud van de link tot eigen maakt. Een constante controle van de externe links is zonder concrete aanduidingen op wettelijke schendingen voor de aanbieder niet redelijk. In het geval van juridische schendingen worden dergelijke externe links onmiddellijk verwijderd.

§ 3 Auteursrechten en prestatie rechten
De inhoud op deze website is onderworpen aan het Duitse auteursrecht en naburige rechten. Elk gebruik dat niet door het Duitse auteursrecht en naburige rechten wordt toegestaan, vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de aanbieder of respectievelijke auteursrechtelijke eigenaar. Dit geldt met name voor de reproductie, verwerking, vertaling, opslag, verwerking oftewel de weergave van de inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. De inhoud en rechten van derden worden als zodanig geïdentificeerd. Het ongeoorloofde kopiëren of verspreiden van de inhoud of volledige pagina's is niet toegestaan ​​en strafbaar. Alleen het maken van kopieën en downloads voor het persoonlijke, en niet-commercieel gebruik is toegestaan.
De presentatie van deze website in vreemde frames is alleen toegestaan ​​met schriftelijke toestemming.

§ 4 bijzondere gebruiksvoorwaarden
Voor zover de bijzondere voorwaarden voor individueel gebruik van deze website van de bovenstaande paragrafen afwijken, wordt dit uitdrukkelijk op de juiste plaats aangegeven. In dit geval gelden speciale gebruiksvoorwaarden.

Over het privacy beleid