Hoe wordt de behandeling met koude plasma gedaan?

De behandeling zelf is heel eenvoudig en kan zonder expertise worden beoefend.

Er zijn kleine verschillen afhankelijk van het apparaattype.

De behandeling met het Plasma Akku Mobil apparat:

Als u de behandeling uitvoert met het Plasma Akku Mobil apparaat, laadt u het apparaat eerst op in het laadstation. Plaats vervolgens een van de hulpstukken (spacer) op het apparaat en schakel het apparaat in. Plaats vervolgens het hulpstuk licht op het te behandelen gebied en start de 60 seconden-run. Het apparaat schakelt zichzelf uit. Indien nodig kunt u de behandeling opnieuw starten. Verwijder na de behandeling het afstandsstuk en reinig het slechts licht vochtig met een desinfecterend doekje.

Wij zullen u in het begin van de behandeling instrueren, alle gedetailleerde informatie is ook te vinden in de bijgevoegde gebruiksinstructies.

Behandeling met het PlasVet® (voorheen PlasmaVet®) apparaat:

Als u het PlasVet® (voorheen PlasmaVet®) apparaat gebruikt, hebt u een stroomaansluiting en, indien nodig, een verlengkabel nodig. Nadat u het apparaat overeenkomstig hebt aangesloten, plaatst u het afstandsstuk in het handstuk en schakelt u het apparaat in. Het apparaat begint met het indrukken van een knop, maar het koude plasma wordt alleen gegenereerd wanneer het in contact komt met de huid. Om dit te doen, plaatst u het hulpstuk licht op het te behandelen gebied, het apparaat wordt na 90 seconden uitgeschakeld. U kunt opnieuw met deze behandeling beginnen. Gebruik voor elke nieuwe behandeling een nieuwe spacer.

Wij zullen u in het begin van de behandeling instrueren, alle gedetailleerde informatie is ook te vinden in de bijgevoegde gebruiksinstructies.